Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα αναζητάς μεγαλύτερη άνεση αλλά η άποψη για το τι σημαίνει άνεση τελικά έχει αλλάξει, με τα όσα αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα. Αν έχεις πρόβλημα στο να χαλαρώσεις μπορείς να σκεφτείς απλές γήινες δραστηριότητες για μια συναισθηματική ανανέωση. Οι αργοί ρυθμοί που εξελίσσονται τα πράγματα στα εργασιακά χρειάζονται υπομονή. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα και ισορροπία στη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό και φαίνεται να πλησιάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθαρίσματα προβλέπονται που ίσως να αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας στην επιφάνεια τα συναισθήματα αλλά και την ανάγκη και προτίμηση σου να ηγηθείς. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα καθώς είσαι ευαίσθητη σε ό,τι φαίνεται να παραβιάζει την ανεξαρτησία σου. Επαγγελματική επιτυχία σε κάθε σου επιδίωξη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, φέρνει το πλανητικό σκηνικό και η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Είναι ευκαιρία να ανανεώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου, να πάρεις αποφάσεις και ενδεχομένως να θελήσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά υποσχόμενη φαίνεται να είναι για σένα η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Τώρα οι συνθήκες μπορεί να δημιουργήσουν μια καθυστέρηση, το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει.

Δίδυμοι: Το ένστικτό σου για τη διαχείριση των προβλημάτων ή η ανάγκη σου να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου μπορεί να είναι ασυνήθιστα έντονη, όμως καλά θα κάνεις να την ακούσεις. Η δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά πιθανά να δημιουργήσει μικρά προβλήματα, για αυτό μην βιαστείς να κάνεις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, το μυστικό και το παράνομο φαίνεται να σε διεγείρει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις