Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μια ενεργή πτυχή σήμερα της Αφροδίτης με το Δία προσφέρει μια θετική αίσθηση στις αλληλεπιδράσεις σου. Έχεις επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και βελτίωση των εργασιακών σου και μιας και η μέρα σου είναι εξαιρετικά παραγωγική και κάνεις ουσιαστική δουλειά η διάθεσή σου ανεβαίνει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε σου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα απόψε με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Ταύρος: Θα μπορούσες σήμερα να κάνεις κάποιες όμορφες και δημιουργικές συνδέσεις με κάποια πρόσωπα που θαυμάζεις μέσω της ανταλλαγής των ιδεών και πεποιθήσεων. Είναι προτιμότερο να δουλέψεις συλλογικά στα εργασιακά, να συμμετέχεις σε ομάδες και να αποδώσεις τα καλύτερα. Η Σελήνη από το ζώδιο του οργανωτικού και πρακτικού Αιγόκερου σε βοηθά να γίνεις παραγωγικότερη. Δείξε με πράξεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με λόγια. Άλλωστε έχεις πει πολλά και είσαι ήδη εκτεθειμένη απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην επιτρέπεις σε υποδεέστερους σου να σε πληγώνουν.

Δίδυμοι: Αν και η διαμετακόμιση της Σελήνης σήμερα σου δημιουργεί μια βαριά διάθεση, μια πτυχή Αφροδίτης – Δία σε ενθαρρύνει για κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Μπορείς πιο εύκολα να κατανοήσεις συνάδελφους, να εκτιμήσεις τις προοπτικές τους και μέσα από αυτούς, ίσως να καταφέρεις να επωφεληθείς από κάποιες πληροφορίες. Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου είναι ζεστό, τρυφερό και παθιασμένο ταυτόχρονα. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα και νέες γνωριμίες σε βγάζουν από το καβούκι σου και σε κάνουν να ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις