Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Καρκίνος: Η ευαισθησία σου σήμερα προσελκύει τους άλλους ή κάποιος εκτιμά τις ευγενικές σου ιδιότητες. Αργότερα ωστόσο και όσο κυλούν οι ώρες, μια διέλευση Ερμή – Ουρανού προκαλεί λίγη ένταση. Μια μη αναγνωρισμένη επιθυμία για αλλαγή μπορεί να προκαλέσει ένα σχόλιο που εκπλήσσει ή αναστατώνει.

Επιδίωξε να παραμείνεις ευέλικτη και ανοιχτή σε μια αλλαγή προγράμματος ή αλλαγή εστίασης για λίγο. Προκλητικές δηλώσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου απόφυγέ τες προκειμένου να προστατεύσεις την ερωτική σου ζωή.

Λέων: Ίσως αισθανθείς συγκινημένη από την ιδέα του ότι βοηθάς και υποστηρίζεις κάποια άτομα μέσω της εργασίας ή των πρακτικών συμβουλών σου. Μια δυναμική προσέγγιση στα προβλήματα μπορεί να οδηγήσει σε νέα διορατικότητα και ασυνήθιστες αλλά αποτελεσματικές λύσεις.

Αργότερα σήμερα ωστόσο ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κάποιο ψυχικό στρες. Αν και κάποια λεγόμενα του αγαπημένου σου μπορεί να σε πληγώνουν μην δίνεις έκταση. Αν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε υποσχέσεις και όρκους.

Παρθένος: Έχεις μια ευχάριστη κοινωνική και δημιουργική διάθεση και η συμπόνια σε παρακινεί να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις κάποιον που χρειάζεται προσοχή.

Η εστίαση στις θετικές και μαγικές ιδιότητες της ζωής λειτουργούν σαν ηρεμιστικό. Αργότερα σήμερα ωστόσο ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να είναι λίγο χαοτικό ή τεταμένο. Αλλαγές χρονοδιαγράμματος, αιφνιδιαστικές ειδήσεις ή άλλες διακοπές είναι πιθανές. Η μέρα απαιτεί υπομονή ιδιαίτερα σε ότι αφορά απόψεις και οδηγίες.

Ζυγός: Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την επιθυμία σου για αρμονία, ομορφιά και ισορροπία και είναι πιθανό να θελήσεις να εφαρμόσεις αυτά τα πράγματα στο σπίτι ή στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Το να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ευχάριστη είναι τώρα ένας στόχος σου. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά η σκέψη ή η επικοινωνία είναι ασύνδετη. Μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις