Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή έκλειψη αποτελεί μέρος ενός συνόλου από τα μέσα του 2018 έως τα μέσα του 2020 που σε ενθαρρύνει να βρεις μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Καθώς και η ευθυγράμμιση με τον Ήλιο – Δία υποδηλώνει μια αισιοδοξία και ευκαιρίες όχι μόνο τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες. Ψάξε λοιπόν για νέες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα εργασιακά, τα οικονομικά αλλά και τη φήμη σου. Απόφυγε σήμερα τις διαφωνίες και τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα και ξεχωριστά τη μέρα σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες αλλά βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη σημερινή έκλειψη που πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσω του ταξιδιού, της εκπαίδευση, της εμπειρίας, αλλά και της περιπέτειας. Αν δεν μπορείς λόγω των ημερών να αποφύγεις τις εργασιακές υποχρεώσεις τουλάχιστον απόφυγε συζητήσεις, αποφάσεις και συμφωνίες. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα στον ερωτικό σύντροφο σου. Έχεις μια ένταση και μια έπαρση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, περιόρισε τον παρορμητισμό σου απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δουλέψεις με τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω για να αντιμετωπίσεις αδυναμίες, ανασφάλειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Άφησε τη θετική ενέργεια της σημερινής έκλειψης να σε κατακλείσει και περιθώρια για τις ευκαιρίες που φέρνει. Αν έχεις την αίσθηση ότι ο ερωτικός σύντροφος σου δεν σε καταλαβαίνει, μην προσπαθείς να του το πεις με φωνές και διαμαρτυρίες. Προτίμησε χαμηλούς και παιχνιδιάρικους τρόπους να του περάσεις τα παράπονα σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι απόμακρο. Είναι παροδικό και θα επανέλθει δυναμικότερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις