Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη κινείται στον τομέα των πόρων σου όπου θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο. Έτσι μπορείς να καταστρώσεις τις στρατηγικές που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και προτίμησε να ακούς παρά να λες. Η παιχνιδιάρικη διάθεση σου εξασφαλίζει μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Μπορεί να σου υπόσχονται λαγούς και πετραχήλια για να σε εντυπωσιάσουν όμως το τι είναι αλήθεια και τι όχι, θα το δείξει ο χρόνος.

Ταύρος: Οι συζητήσεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις κάποιες υποθέσεις σου και να τις προωθήσεις καλύτερα. Μπορεί να μην λαμβάνεις υπόψη σου τις συμβουλές των τρίτων, όμως και από τα σχόλιά τους κάτι θα κερδίσεις. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά νέων επαγγελματικών προτάσεων πριν καταλήξεις σε αποφάσεις και δεσμεύσεις. Η εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο του ερωτικού σου συντρόφου φαίνεται να έχει κλονιστεί. Τώρα για ποιο λόγο, εσύ γνωρίζεις. Σίγουρα από πλευράς του δεν γίνεται τίποτα σκόπιμα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, μπορεί να σε γοητεύει ένα άτομο κύρους και δύναμης, αυτήν την περίοδο όμως προτεραιότητα για σένα έχουν τα εργασιακά και όχι οι έρωτες.

Δίδυμοι: Το πλανητικό σκηνικό και οι συνθήκες που επικρατούν σου δημιουργούν μια εσωστρέφεια. Κάτι βέβαια πολύ παράξενο για το δικό σου χαρακτήρα, αλλά και ωφέλιμο σε αυτήν τη φάση. Αναζήτησε πληροφορίες για εργασιακά θέματα που σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν άγχος. Η Σελήνη μπορεί να προσθέσει σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόλαυσε τη βραδιά, προτιμώντας ανάλαφρα θέματα συζήτησης. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις ο έρωτας να ξαναμπεί στη ζωή σου και γι’ αυτό ίσως και να σκεφτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις