Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι καλό να αντιμετωπίσεις τα πράγματα παρά την αναποφασιστικότητα που σε διακατέχει. Μπορεί να απολαύσεις κάτι καινούριο ή να ερευνήσεις ένα θέμα πιο βαθιά.

Είσαι πιο πειστική και η επίλυση προβλημάτων μέσω συνομιλίας είναι ιδιαίτερα πετυχημένη. Ξαφνικές αναμνήσεις ή βαθύτερες σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια κίνηση επανασύνδεσης. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου με ειλικρίνεια κι αυτό να εκτιμηθεί.

Καρκίνος: Νέες ιδέες ή θέματα μπορούν να σε παρακινήσουν σήμερα παρά την αναποφασιστικότητα. Τελικά είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων με ένα τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα να κυριαρχεί στις διελεύσεις της ημέρας.

Οι φίλοι, τα δίκτυα και οι συνδέσεις έχουν μερικά ενδιαφέροντα νέα ή ιδέες που σε εμπνέουν. Με τη Σελήνη στη ζώνη της καριέρας και της φήμης σου σήμερα είσαι σε μια διάθεση προγραμματισμού.

Λέων: Η ενέργεια που ξεχωρίζει σήμερα είναι μαζί σου για εποικοδομητικές συζητήσεις. Εύνοια στα σχέδια και τις στρατηγικές φέρνει η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα στο παιχνίδι.

Η επίλυση προβλημάτων είναι εφικτή, βλέποντας ένα νέο επίπεδο μιας κατάστασης η οποία σε οδηγεί σε ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου όλη μέρα, διεγείροντας την αίσθηση της περιπέτειας ακόμα και στον έρωτα.

Παρθένος: Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αβεβαιότητα ή αναποφασιστικότητα, αλλά μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να εστιάσεις σε ό,τι έχει σημασία.

Η ψυχική ενέργεια και η δύναμη σε βοηθά να πείσεις και να αναλάβεις την ηγεσία. Έχεις άποψη για συμφωνίες και επενδύσεις ή μπορεί να αισθάνεσαι πολύ παθιασμένη με μια ιδέα ή ένα δημιουργικό έργο. Είσαι σε πρωταγωνιστική θέση σε ότι αφορά στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις