Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα σε ενθαρρύνει να δράσεις δυναμικά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου καθώς φέρνει ευχάριστες και θετικές εξελίξεις. Αποκομίζεις ευχαρίστηση από τα εργασιακά και τις ευθύνες σου ή από την αίσθηση των μελλοντικών ανοιγμάτων σου. Μιας και έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και κάνε τη βραδιά μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη αυτοπεποίθησή σου είναι βέβαιο πως φέρνει στο δρόμο σου μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τις ικανότητές σου να πετύχεις τους στόχους σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις ή και εντάσεις. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των υποθέσεών σου για να διευκολύνεις τη μέρα σου. Καθώς η μέρα προχωρά, τα τρίγωνα Αφροδίτης – Ουρανού και Ερμή – Ποσειδώνα διευκολύνουν την επικοινωνία σου και βελτιώνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου χρειάζονται συνεχή προσπάθεια και προσήλωση. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι, να πάρεις και μια σημαντική απόφαση για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά ανατρεπτικά και ευχάριστα γεγονότα για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η ώρα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους και τα θέλω σου και να σταματήσεις να νιώθεις απογοήτευση για τα όσα έχουν γίνει πια παρελθόν. Στιγμές αμφιβολίας σου στα εργασιακά μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερες και πολύ πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Μπορεί πράγματι να είναι μια περίοδος πειραματισμού με διαφορετικούς τρόπους πιο πρωτοποριακούς. Πείσε με κάθε τρόπο τον ερωτικό σύντροφό σου για τα βαθιά συναισθήματα που νιώθεις γι’ αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις πως έχεις κρυφούς θαυμαστές και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις