Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα σε επαγγελματικό και ψυχολογικό επίπεδο κι έτσι ο νέος μήνας σου ξεκινά ευχάριστα και δημιουργικά. Με τη σύνδεση Αφροδίτης – Πλούτωνα η ενθάρρυνση της ενέργειας είναι μαζί σου για να κάνεις κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις. Είσαι απόλυτα πειθαρχημένη, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη μέρα. Μπορεί επίσης να αποκτήσεις νέα εικόνα σχετικά με μια προηγούμενη σχέση ή τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη περνά στον τομέα των πόρων σου και το τρίγωνο της Σελήνης στο Δία σε κάνει πιο γενναιόδωρη. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου και μοιράσου μαζί του την αισιοδοξία αλλά και τον ερωτισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις και να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος.

Ταύρος: Μια αίσθηση εσωτερικής ευημερίας μπορεί να προέλθει από τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον, που εμπνέουν ανάπτυξη και ελπίδα. Μια πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι σε ισχύ και σε κάνει εξαιρετικά δυναμική και αποφασιστική. Η δικτύωση και οι φιλίες μπορεί να είναι πλούσιες πηγές πληροφοριών απόλαυσης και έμπνευσης. Αισθάνεσαι πάθος για μια ιδέα, μια οργάνωση ενός ταξιδιού με μορφωτικό χαρακτήρα και γενικότερα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος και αίσθηση για να ξεκινήσεις το μήνα σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και εναρμονίζεται με το Δία στον τομέα της περιπέτειας. Με όλες αυτές τις θετικές για εσένα όψεις δεν μπορεί να μην περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά και η διάθεσή σου, σου εξασφαλίζουν μια υπέροχη διάθεση για φλερτ.

Δίδυμοι: Υπάρχουν θησαυροί που θα βρεις αν σκάψεις λίγο πιο βαθιά μέσα σου και μπορείς να απολαύσεις τη μέρα κάνοντας πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Η πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να δείχνει την απόκτηση της υποστήριξης που χρειάζεσαι έτσι ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή για την ενίσχυση ή τη διόρθωση σχέσεων κι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον ερωτικό σύντροφό σου, αγαπημένα σου πρόσωπα ή και συνεργάτες. Η Σελήνη σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να ξεκουραστείς και να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου έτσι ώστε να ξέρεις τι πρέπει να επιλέξεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις