Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 06 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 06 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αποκτήσεις μια προοπτική, αν και η άμυνά σου μπορεί να μην είναι ισοδύναμη ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, κάνοντάς σε κάπως ευάλωτη στις κρίσεις ή τα σχόλια άλλων. Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος εφιστώντας την προσοχή σου στις προτεραιότητες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Χρωμάτισε όσο το δυνατόν περισσότερο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και εμπιστεύσου το σύμπαν που δουλεύει για σένα.

Ταύρος: Τείνεις να εστιάζεις στα βαθύτερα και ίσως στα πιο σκοτεινά συναισθήματά σου. Το νόημα πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ότι συνήθως. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η εστίαση στις πραγματικές ανάγκες σου και όχι τόσο στις πιο επιφανειακές.

Κατά κάποιο τρόπο η μέρα αφορά στην ανανέωση και θεραπεία. Ιδανική λοιπόν προβλέπεται η μέρα και για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και πλέον δεν αναλώνεσαι σε ανούσιες γνωριμίες και καταστάσεις.

Δίδυμοι: Υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην εξισορρόπηση της ανεξαρτησίας και της συνύπαρξης αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι θέλεις και τα δυο, κάτι που είναι δυνατόν, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποιες προσαρμογές προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα. Η απλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων για τώρα μπορεί να είναι καλό για εσένα, καθώς χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να καταλάβεις το ρόλο των άλλων στη ζωή σου.

Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις μικρά εμπόδια και να κάνεις κάποιες βελτιώσεις νωρίς σήμερα, αλλά καθώς προχωρά η μέρα είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να αντιμετωπίσεις τα πάντα -και τα δύσκολα.

Καρκίνος: Αναζητάς τρόπους σήμερα για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες και να μειώσεις το άγχος με το φεγγάρι στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ανταγωνιστικές νωρίς σήμερα, όμως καθώς προχωρούν οι ώρες οι συνθήκες γύρω σου ηρεμούν.

Δώσε την πρέπουσα σημασία στη συναισθηματική σου ζωή και προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, η φροντίδα του εαυτού σου και η ανανέωση θα ανεβάσει και την ψυχολογία σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις