Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 09 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη μόλις μετακινήθηκε στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις απόψεις, τα ταλέντα σου, την απόδοση ή τις υπηρεσίες σου, παρακινώντας σε να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη επίσης σήμερα εμπνέει τη δημιουργική σκέψη σου και τις ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση των πόρων σου. Αν συνδυάσεις το συναίσθημα με τη λογική η σχέση με τον αγαπημένο σου θα γίνει ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι νόστιμο φαίνεται να μαγειρεύεται.

Ταύρος: Η Αφροδίτη σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο ενισχύει την ανάγκη σου για μάθηση, επικοινωνία και έντονη κοινωνικότητα. Σήμερα είναι πιθανό να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη για δράση. Ένα φιλικός ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο σου σε εμπνέει για βελτιώσεις. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει μια μικρή ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε υποχρεώνει να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου και η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι: Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να είναι ευχάριστα πικάντικες ή να ενισχύουν την οικειότητα με την Αφροδίτη τώρα στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Διεκδίκησε και ικανοποίησε τις ανάγκες σου με γοητεία ή νιώσε έναν ενθουσιασμό -πάθος για μια ιδέα ή για κάποιο άτομο. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μια θυσία στα εργασιακά που όμως δεν θα πάει χαμένη. Μην χαλάς την ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου εκδηλώνοντας ζήλια και κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ευκολία.

Καρκίνος: Οι ενέργειες της ημέρας είναι καλές για δημιουργικές αναζητήσεις. Η αποδοχή νέων ιδεών και η εξερεύνηση διαφορετικών θεμάτων έρχεται φυσικά, τα πάθη αυξάνονται και ο ενθουσιασμός είναι έντονος. Οι κοινές δραστηριότητες και η συλλογική εργασία αποδίδει καλύτερα. Άκρως ερωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις