Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα της ιδιωτικότητάς σου και ενισχύει με θετική ενέργεια τη μέρα σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά και πρακτικά εργασιακά θέματα με σχετική ευκολία γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις το άγχος. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια ανανέωσής της προκειμένου να τη διατηρείς ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος: Ο Ουρανός στο ζώδιό σου είναι πλέον άμεσος μετά από μια περίοδο ανάδρομης ανάπαυσης πέντε μηνών κι αυτό μπορεί να ξυπνήσει την ανάγκη σου για αλλαγές στη ζωή σου. Όταν ένας πλανήτης βέβαια αλλάζει πορεία κινείται ακόμα αργά κι αυτό σημαίνει πως έχεις χρόνο να σκεφτείς, να ακούσεις τις ανάγκες σου και κατόπιν να λάβεις δράση. Απόφυγε συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη χαλάς τη μέρα σου για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, άτομα από το παρελθόν πιθανά να προσπαθήσουν να εισβάλλουν στη ζωή σου. Μην αναστατώνεσαι και προσπάθησε να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Δίδυμοι: Ο Ουρανός μόλις γύρισε σε ορθή πορεία κι αυτή η μετατόπιση μπορεί να ξυπνήσει τα μη αναγνωρισμένα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Τις επόμενες εβδομάδες ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προχωράς στις απαραίτητες αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Σημαντικές και ειλικρινείς επικοινωνίες στα εργασιακά θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Ένας πιθανός και αδικαιολόγητος εκνευρισμός με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαλάσει τη μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέα σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις