Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Με το πέρασμα της Σελήνης το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο χαμηλότερο μέρος του ηλιακού σου χάρτη έχεις μια ανάγκη (που θα πρέπει να ικανοποιήσεις) για ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Τα θέματα εργασίας μπορούν να βελτιωθούν ή να περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο μιας και η υπευθυνότητά σου ενισχύεται. Βρες κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να περάσετε και οι δυο καλά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου ψάχνεις για επιπλέον ψυχική διέγερση ή ποικιλία εμπειριών και δραστηριοτήτων. Απόλαυσε συζητήσεις, αντάλλαξε απόψεις και με τη γενναιοδωρία και το πνεύμα καλής θέλησης που διαθέτεις κέρδισε τις εντυπώσεις. Κάνε το πλάνο των εργασιακών σου επιδιώξεων χωρίς να φορτώνεις τη σημερινή μέρα σου με σκοτούρες και υποχρεώσεις. Η βραδιά είναι ιδανική για να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άρωμα και το πνεύμα των γιορτών ολοένα και αυξάνεται γύρω σου, οπότε κοίτα να περάσεις καλά και μην σκέφτεσαι το παρελθόν που ό,τι είχε να δώσει στο έδωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τις συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και την καλή επικοινωνία σου με τους άλλους. Η επιθυμία σου άλλωστε να βρεις νόημα στις σχέσεις σου με τους άλλους έχει εξαιρετική σημασία αυτές τις μέρες. Διεκπεραίωσε εργασιακές εκκρεμότητες και συγκέντρωσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, απλά πρόσεξε μικρές διαφωνίες που μπορούν να πάρουν έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις