Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Θα μπορούσες σήμερα να εξετάσεις προσεκτικά μια φιλία ή μια ομαδική συνεργασία και να την αξιολογήσεις με πιο πρακτικούς όρους. Μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι λίγο ευάλωτη ή μοναχική και όχι ιδιαίτερα ικανή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Οι τάσεις εσωστρέφειάς σου τον κάνουν να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου και μεγαλώνουν τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να συναναστραφείς με θετικούς και ευχάριστους ανθρώπους.

Ταύρος: Οι πολλές υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου σε κάνουν να νιώθεις την απόλυτη ανάγκη οργάνωσης, ρεαλισμού και πειθαρχίας. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο του Σκορπιού για αυτό και οι συνομιλίες τείνουν να φτάνουν βαθιά. Σήμερα μπορεί να βρεις συναρπαστικό το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου ή να απολαμβάνεις τις απόψεις του. Εσύ που είσαι μόνη, μην πολυσκέφτεσαι το παρελθόν και μην μελαγχολείς. Έχεις μπροστά σου μια εξαιρετική περίοδο που σου υπόσχεται μια πλήρη αποκατάσταση της συναισθηματικής σου ζωής.

Δίδυμοι: Σήμερα φαίνεται να προτιμάς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και να επαναπροσδιορίζεις τη σκέψη και τα σχέδιά σου. Η προσοχή σου στρέφεται στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου, ενώ έχεις τις δυνάμεις της πρακτικότητας και της υπομονής για τη λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μάθε, ρώτα, ενδιαφέρσου, για τις πραγματικές του ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάφορες προτάσεις από φίλους και μπορείς να περάσεις όμορφα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις