Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με την κίνηση του Κρόνου στους τομείς των φίλων και των επιθυμιών σου, μάθε να δίνεις στους άλλους αυτά που θέλεις να σου δίνουν. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τις φιλίες σου, να αντιμετωπίσεις κοινωνικές υποθέσεις πιο ξεκάθαρα ίσως και λίγο πιο αυστηρά. Προσπάθησε να κατευνάσεις το άγχος σου στα εργασιακά και εμπιστεύσου τον εαυτό αλλά και το ένστικτό σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Η περίοδος που διανύουμε είναι λίγο σκληρή και θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες καλύτερα αν νιώθεις ασφαλής συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε ευχάριστους, έμπιστους και θετικούς ανθρώπους για να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου.

Ταύρος: Με τον Κρόνο να μετακομίζει στο 10ο ηλιακό σου οίκο θα επανεξετάσεις την επαγγελματική σου στάση, τις ευθύνες και τα εξωτερικά σημάδια που λαμβάνεις. Είναι μια εποχή που θα λάβεις την αναγνώριση για την οποία έχεις δουλέψει σκληρά και για τα επόμενα τρία χρόνια θα καταφέρεις να επιτύχεις στο έπακρο τους στόχους σου. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και απόψε αφιερώσου του ψυχή και σώμα. Εσύ που είσαι μόνη, αν και διανύεις μια πολύ καλή εποχή για τη συναισθηματική σου ζωή, τα όσα συμβαίνουν γύρω μας σε αναγκάζουν να είσαι προσεκτική στις όποιες επαφές σου.

Δίδυμοι: Με την είσοδο του Κρόνου ξεκινά για σένα μια περίοδος οικοδόμησης και μεγαλύτερης ατομικής δύναμης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό από μια αξιόπιστη σχέση σου με την πραγματικότητα και από την σταθερή πλέον θέση σου απέναντι στις προτεραιότητές σου. Μιας και οι συνθήκες το επιβάλλουν, οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά απόψε με τον ερωτικό σου σύντροφο και μείνετε τα δύο σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάλυψε προς το παρόν τις ανάγκες σου με λίγους, καλούς και εκλεκτούς φίλους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις