Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τον Άρη στον ηλιακό σου 6ο οίκο αυτές τις μέρες, φέρνεις περισσότερη ενέργεια ή πρωτοβουλία στη δουλειά ή στις καθημερινές σου νέες ρουτίνες και μπορεί να ανακαλύψεις νέες ή καλύτερες προσεγγίσεις ή μεθόδους για να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις.

Η παραγωγικότητα αυξάνεται όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές σήμερα, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Ωστόσο απέφυγε το να κάνεις πράγματα με ανυπομονησία, αλλά αξιοποίησε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Με την Αφροδίτη και το Δία να σχηματίζουν ένα τετράγωνο η τάση μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο στο να το παρακάνεις.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη και τον Άρη να συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου σήμερα, έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις, να αλληλεπιδράσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Οι επιθυμίες σου είναι ανυποχώρητες ή μπορεί ακόμη και να συνδεθείς με εντελώς νέες.

Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για δημιουργική και ρομαντική ενέργεια και μπορεί να ακολουθήσεις μια πιο ειλικρινή, άμεση και δυναμική προσέγγιση στην ημέρα. Μπορεί να προστεθεί τσιτσίρισμα σε μια ερωτική σχέση ή ενθουσιασμός για μια επιδίωξη ή ένα έργο. Έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις την ηγεσία σε ότι κι αν κάνεις και κάποιος φιλικός ανταγωνισμός μπορεί να σου δώσει κίνητρα.

Καρκίνος: Έχεις ιδιαίτερα κίνητρα να φροντίσεις τα πράγματα ή να αναλαμβάνεις την ευθύνη γύρω από το σπίτι ή υπάρχει περισσότερη προσοχή στον εσωτερικός κόσμος σου. Η Σελήνη συναντά τον Άρη στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μπορεί να παρακινηθείς να επιλύσεις ένα προσωπικό σου πρόβλημα.

Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να φέρει φρέσκο πνεύμα και ενέργεια στην οικιακή σου ζωή και ενθουσιασμό στα συναισθήματα σου. Προηγουμένως απογοητευτικές καταστάσεις μπορεί να ωφεληθούν από μια άμεση προσέγγιση. Έχεις λιγότερη υπομονή στις πολυπλοκότητες τώρα! Η ανάγκη για δράση αναδύεται, αν και μπορεί να μη γνωρίζεις ακριβώς που να κατευθύνεις την περίσσεια ενέργεια.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου συναντώντας εκεί τον Άρη και νιώθεις μια ισχυρότερη ανάγκη να συνδεθείς και να αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι ομιλητική και προσιτή αλλά ταυτόχρονα με τον εαυτό σου και ανεξάρτητη. Μπορεί να υπάρξουν συναρπαστικές ανακαλύψεις με σπουδές ή ψυχικά ενδιαφέροντα σήμερα.

Εάν μπορείς να ορίσεις το δικό σου ρυθμό θα είσαι σε καλύτερη φόρμα. Υπάρχει επίσης αναζωογονητική ειλικρίνεια και διαφάνεια στις επικοινωνίες σου, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια ανυπομονησία ή ωμότητα με αυτή τη διέλευση. Ο ενθουσιασμός και τα γεγονότα ή οι ειδήσεις τώρα μπορούν να διεγείρουν την περιέργεια σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις