Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι επιθυμίες σου είναι πιο περίπλοκες από ό,τι συνήθως. Για αυτό ευθύνεται ο Άρης που διασχίζει τον τομέα της οικειότητας σου από τις αρχές του 2024. Ωστόσο με τον Άρη να αμφισβητείται από τον Κρόνο σήμερα, η επιθυμία έρχεται σε αντίθεση με τη λογική.

Με αυτή τη δύσκολη συγκυρία στο παιχνίδι, απόφυγε να σπρώξεις κάτι προς τα εμπρός, Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί. Η αποδοκιμασία που βιώνεις από κάποιους, σε απογοητεύσει. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, η προσοχή σου εστιάζεται στον συναισθηματικό τομέα. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται πιο ξεκάθαρες όσο προχωρά η ημέρα.

Δίδυμοι: Ο Άρης κινείται σε ένα προκλητικό τετράγωνο προς τον Κρόνο σήμερα, το οποίο εστιάζει την προσοχή σου σε έναν περιορισμό ή σε μια ευθύνη. Εάν γενικώς κινείσαι με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αυτή η επιρροή σε επιβραδύνει και σε αναγκάζει να μειώσεις ταχύτητα.

Κάποιος σου υπενθυμίζει τους κανόνες και όρια, και αυτό σε βοηθά να κάνεις πολύτιμες αλλαγές. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ζητήσεις μια χάρη αφού οι άλλοι δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικοί.

Καρκίνος: Ενώ γενικώς έχεις τρομερή ενέργεια στην δουλειά σου χάρη στον νέο κύκλο του Άρη, σήμερα έχεις να αντιμετωπίσεις εμπόδια όσον αφορά τους στόχους σου. Και αυτό γιατί ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται σε αντίθεση. Υπάρχει εκνευρισμός, καθώς τα σχέδιά σου φαίνονται να ματαιώνονται.

Ζητήματα που σου προκαλούν άγχος ή ενοχές υπονομεύουν την παραγωγικότητα σου τώρα. Τουλάχιστον προσπάθησε να τα εμποδίσεις να επηρεάσουν τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Λέων: Σήμερα ο Άρης αμφισβητείται από τον Κρόνο. Υπάρχει έντονη απογοήτευση. Μην πιέσεις τα πράγματα. Υπάρχει κάποια ακαμψία στις αλληλεπιδράσεις, πιθανότατα λόγω ανασφάλειας, ενοχής ή νεύρων. Αναρωτιέσαι πώς νιώθει κάποιος για εσένα. Πόσο ισχυρή είναι η σχέση; Αυτό το ερώτημα σε απασχολεί πολύ.

Ένα χόμπι ή μια σχέση φτάνει σε ένα προσωρινό αδιέξοδο. Ίσως φταίει η ωμή πραγματικότητα, την οποία τώρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, και σε προκαλεί να εστιάσεις στους στόχους σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις