Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα είναι αναζωογονητική και χαρούμενη. Η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και είναι εύκολο να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Λίγο πριν τελειώσει η μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως τις 16/1 φέρνοντας τα θέματα καριέρας στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η ανανεωμένη πλέον για αρκετό καιρό σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να γεμίσεις τη μέρα σου με όμορφες και αγαπησιάρικες στιγμές με φίλους και οικεία σου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου, να εξετάσεις ή να ορίσεις νέους στόχους. Η Σελήνη και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται, ενώ ο Ερμής εισέρχεται στο ηλιακό 9ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως και τις 16/1. Αυτό το διάστημα η ανάγκη σου για περισσότερη γνώση ή αλλαγές στα εργασιακά μεγαλώνει. Ενδιαφέρουσα φαίνεται η μέρα σου και για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένη και πλήρης. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες αρχίζουν να αλλάζουν μορφή και να γίνονται πιο ερωτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μπορεί να υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις απ’ την καθημερινή ρουτίνα, να κάνεις πράγματα που θα ανεβάσουν τη ψυχολογία σου και να σε απελευθερώσουν από το άγχος. Η διαμετακόμιση του Ερμή δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην οικεία ζωή, τα μυστήρια, τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές και την έλξη σε όλα όσα είναι ταμπού ή κρυμμένα. Καθώς φέρνει και μεγαλύτερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και συνθήκες. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επενδύσεις αν το θελήσεις στη δημιουργία μιας νέας ελπιδοφόρας σχέσης έστω και αν εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις