Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η σύνδεση ή μια καλή επαφή με την οικογένεια ή έναν καλό φίλο λειτουργεί ευεργετικά σήμερα για την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη μιας συναισθηματικής υποστήριξης ή ενός ανθρώπου που μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες και αποφάσεις σου στα εργασιακά, μιας και φαίνεται να είναι απόλυτα υγιείς και συμφέρουσες. Ετοιμάσου για αλλαγές, ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οι κοινές επιθυμίες σας, σας εξασφαλίζουν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο Σαββατόβραδο. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να μην κλειστείς στο σπίτι. Ευχάριστες εκπλήξεις σε κάνουν να παίρνεις τα πάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημά σου. Απόλαυσε μικρά καθημερινά πράγματα και φόρτισε τις μπαταρίες σου. Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να “συστηθείτε” ξανά και να βρείτε τρόπους να γοητεύσετε ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τα συναισθήματα μοναξιάς σου με το να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα ή και τους στόχους σου με άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου και λίγο ως πολύ ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα βγεις και πιο πλούσια εμπειρικά ακούγοντάς τους. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, γι’ αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις και γιατί όχι με τη γοητεία σου να καταπλήξεις τα πλήθη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις