Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο αλλά στη συνέχεια σήμερα κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου, δημιουργώντας σου ένα πιο πρακτικό τρόπο σκέψης. Το φεγγάρι του Ταύρου διεγείρει την επιθυμία σου για άνεση, ζεστασιά και αρμονία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης, που μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις αρκετές προτάσεις γι’ απόψε, οπότε μπορείς να περάσεις όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές.

Ταύρος: Εάν νιώσεις σήμερα κάποια ένταση ή και σύγκρουση με τον ίδιο σου τον εαυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις και απόφυγε ενέργειες και ξεσπάσματα που δεν σε οδηγούν πουθενά. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε σημαντικές εργασιακές σου υποθέσεις και μην καταπιάνεσαι με μικρά ανούσια θέματα. Παρορμητικές ενέργειες και λόγια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα απ’ τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι: Εξοικονόμησε χρόνο σήμερα για προσωπική χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρε το χρόνο σου για την επεξεργασία πρόσφατων εξελίξεων στα εργασιακά και αποστασιοποιήσου όσο το δυνατόν από ανταγωνιστικές και απαιτητικές συμπεριφορές. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει ενδιαφέρον, μιας και οι δυο έχετε τη διάθεση να κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται μια εκ νέου αξιολόγηση. Καταστάλαξε στο τι είναι θετικό, μοναδικό και επιθυμητό και στο τι πραγματικά χρειάζεσαι από μια σχέση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις