Site icon NewsIT

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

05.11.2022 | 06:33
ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με την Αφροδίτη στο αντίθετο ζώδιο σου αυτές τις μέρες συχνά συμβιβάζεσαι με τους άλλους, αλλά το απολαμβάνεις. Σήμερα μπορεί να είσαι διχασμένη ανάμεσα στην ανάγκη σου για συντροφιά και στην επιθυμία σου για ανεξαρτησία. Από τη μία ίσως θέλεις να συζητήσεις ή να πάρεις τη γνώμη κάποιου κι από την άλλη θέλεις να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο.

Μπορεί να υπάρξει κάποια συναισθηματική παρορμητικότητα για να τα καταφέρεις με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό, η οποία μπορεί να έχει μεικτά αποτελέσματα εάν αντιδράς από το να ενεργείς με την καρδιά σου.

Δίδυμοι: Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε στόχο να είσαι ευέλικτη απέναντι στις αλλαγές, ιδιαίτερα στις καθημερινές σου υποθέσεις ή στη δουλειά σου. Αν και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για ανανέωση των αναγκών σου, για να φτάσεις σε αυτό το σημείο μπορεί να χρειαστεί κάποια δοκιμή ή ένα λάθος.

Δεν αποδέχεσαι εύκολα ότι κάποιοι άνθρωποι ή καταστάσεις μπορεί να σε καθηλώσουν και ίσως νιώσεις εγκλωβισμένη σήμερα. Ενώ θα μπορούσες να μπεις στον πειρασμό να πετάξεις κάτι ή να απαλλαγείς από μια κατάσταση, καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος: Τα συναισθήματα μπορεί να είναι μια πάνω μια κάτω σήμερα με μια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού που μας βγάζει λίγο εκτός ελέγχου.

Στην πραγματικότητα οι ασταθείς ενέργειες σε κοινωνικό επίπεδό μπορούν να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις λίγη δημιουργική ενέργεια. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιους που φαίνεται να κάνουν τα δικά τους χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα σου.

Λέων: Επιδείξεις ή αντιδράσεις είναι πιθανές με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό σήμερα. Αυτή η διέλευση σε τραβά με δυο εντελώς διαφορετικούς τρόπους, έναν προς την άνεση και τη συνεργασία και τον άλλον προς την ανεξαρτησία και την ελευθερίας της έκφρασης.

Οι αλλαγές τώρα μπορούν να έχουν έναν τρόπο να καλύψουν ανομολόγητες ανάγκες. Είναι πιθανό σήμερα να νιώθεις μια ανησυχία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Tags:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version