Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Θα ήταν καλή ιδέα να αναγνωρίσεις σήμερα τις ανάγκες σου, να κάνεις αλλαγές, όμως πρώτα να αντιληφθείς τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Εκτίμησε τις ανάγκες σου αλλά ταυτόχρονα δώσε χρόνο και στον εαυτό σου. Πειραματισμός και εξερεύνηση είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν στα εργασιακά, όμως θα πρέπει να αποφύγεις σήμερα τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο που είναι στο χέρι σου να προσθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου μιας και λαμβάνεις τηλέφωνα και ειδήσεις από άτομα που ασκούν επιρροή επάνω σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η “μετακόμιση” του φεγγαριού σήμερα αναδεικνύει την πιο κοινωνική σου πλευρά ή την ανάγκη σου για την αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο και σημαντικότερο απ’ τον εαυτό σου. Υπάρχει ένα κομμάτι ενός επαναστάτη μέσα σου το οποίο θα πρέπει να συγκρατήσεις τουλάχιστον για σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις και να πλησιάσεις συνεργάτες και ανώτερους σου διατηρώντας βέβαια την έπαρση και την αντίδραση. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες μέσα από το φιλικό και οικογενειακό σου περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύεις μια πιο υπεύθυνη, εστιασμένη στους στόχους σου εποχή κι έτσι μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με μια λειτουργική ιδέα, έργο ή μυστήριο για να λυθεί, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Το πόσο πολύτιμη είσαι στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως αναγνωρίζεται ανεξάρτητα με τον αν στο λένε ή στο δείχνουν. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου καλού κακού μιας και στα καλά καθούμενα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και άσε να σε οδηγήσει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις