Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό επίπεδο. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τα συναισθήματά σου ή ακόμα κι ένα μυστικό, καθώς ο Ερμής στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής εναρμονίζεται με τη Σελήνη. Οι συνομιλίες με την οικογένεια μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμες. Απρόβλεπτες ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Μην αφήνεις καταστάσεις να εκκρεμούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν επανέρχονται.

Ταύρος: Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σήμερα, σου εξασφαλίζει μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Είσαι ιδιαίτερα συνεργάσιμη και με την ευκολία που αντιμετωπίσεις κοινωνικές καταστάσεις σε κάνει να ξεχωρίζεις με επιτυχία. Νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις ή και αλλαγές στα εργασιακά διαχειρίσου τες έξυπνα και θέσε τους όρους σου. Οργάνωσε απόψε μια έκπληξη στον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα για αυτό προετοιμάσου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο πρώτο μισό της ημέρας στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα, τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου και η διάθεσή σου είναι στο επίκεντρο. Στη συνέχεια κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου και θα προτιμούσες να κάνεις κάτι απτό ή να οικοδομήσεις κάτι ουσιαστικό. Η πρόοδος στα εργασιακά συνεχίζεται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς για αυτό και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση. Μιας και έχεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να απολαύσεις το φλερτ και μην οδηγείσαι σε μαύρες σκέψεις του παρελθόντος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις