Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 06 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 06 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ξεκίνα δυναμικά τη μέρα σου. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά φαίνεται να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου, αν και στην αρχή σου προκαλούν μια ταραχή. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μιας και οι πλανητικές όψεις φροντίζουν για την ανανέωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ αρχίζει να σε παρασύρει ξανά σε όνειρα.

Ταύρος: Αυξημένα κίνητρα σου δίνει η σημερινή μέρα που διεγείρουν την ανάγκη σου για αλλαγές και βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μείνε αμέτοχη σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά τα οποία δημιουργούν εντάσεις και πηγαδάκια. Καιρός να φροντίσεις το ταίρι σου και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του. Φλέρταρέ τον και φρόντισε να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σας. Νέες κοινωνικές επαφές να είσαι βέβαιη πως θα φέρουν στο δρόμο σου ενδιαφέροντα άτομα. Αν λοιπόν σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, μη λες όχι σε νέες προκλήσεις.

Δίδυμοι: Είναι για σένα η αρχή ενός ενεργητικού και ενθαρρυντικού διαστήματος γενικά και ιδιαίτερα για ανταγωνιστικές δραστηριότητες, ρομαντισμό, χόμπι, παιχνίδια, αναψυχή και δημιουργικές αναζητήσεις. Τα κουτσομπολιά στον εργασιακό χώρο σου δίνουν και παίρνουν. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε όλο αυτό το παραλήρημα και μην εκτίθεσαι, λέγοντας πράγματα που μπορεί να διαστρεβλωθούν. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στο σύντροφό σου και δημιούργησε το κλίμα ασφάλειας και αρμονίας στη σχέση σου. Εσύ η αδέσμευτη, φαίνεται να έχεις συμβιβαστεί με τη μοναξιά σου και να βάζεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. Το φλερτ και η αναζήτησή του, τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις