Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 08 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 08 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το εξάγωνο Ερμή – Δία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ενδυναμωτική ενέργεια, αφού ο Χείρωνας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ο Άρης είναι ο ισχυρός σου ηγεμόνας. Μείνε πιστή στους στόχους και τα πιστεύω σου παρά τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας και μην χάνεις το δυναμισμό και την τόλμη σου. Τώρα η Πανσέληνος στο Ζυγό η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μια προσοχή ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εξαρτάται βέβαια από το τί του κρύβεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αρχίζει να εκδηλώνεται.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να νιώσεις λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και να θελήσεις να βοηθήσεις τους άλλους με οποιοδήποτε τρόπο είναι εφικτό. Τα δημιουργικά και τα καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται καθώς και οι εθελοντικές προσπάθειες. Οι ανατροπές στα εργασιακά σου συνεχίζονται για αυτό παράμεινε ψύχραιμη. Έλεγξε και μετρίασε λίγο την προκλητική συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έστω και η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει αρκεί για να τον γοητεύσεις.

Δίδυμοι: Το εξάγωνο Ερμή – Δία σήμερα φέρνει θετική -όσο γίνεται βέβαια- έκβαση στις υποθέσεις σου. Κράτα το γεγονός ότι σε κάνει πιο αισιόδοξη και δυναμική. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να επεκτείνεις τους στόχους αλλά και τις γνώσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπερνά στιγμές έντασης που προκαλεί η πραγματοποίηση της Πανσελήνου και θα πρέπει κι εσύ να δείξεις την ίδια διάθεση και πρόθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους βοηθούν στο να κυλήσει πιο ευχάριστα η μέρα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις