Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Πιο ώριμη δείχνει να είναι σήμερα η σκέψη σου γύρω από επαγγελματικά θέματα, καριέρας, φιλοδοξίες και φήμης σου. Αυτό ίσως σε βοηθήσει να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές και να δώσεις τις λύσεις ή την ώθηση που χρειάζονται. Απόφυγε τον εκνευρισμό, τις αντιπαραθέσεις και την ανταγωνιστικότητα με συναδέλφους. Διατήρησε την υπομονή σου ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις δικαιολογημένα σου προκαλούν εκνευρισμό. Ο ερωτικός σύντροφος σου δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα σπασμένα κάθε φορά που δεν είσαι και τόσο καλά ψυχολογικά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυστηρή κριτική σου απέναντι σε νέες γνωριμίες σε απομονώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο σήμερα και οι ατέλειες φαίνεται να επισκιάζουν τα οφέλη μιας δεδομένης κατάστασης. Οι εντάσεις δεν λείπουν και περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις πεποιθήσεις, τις απόψεις σου, τις μεταφορές και τη μετακίνηση. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσεις και να ελέγξεις την τάση σου για αρνητική σκέψη, την κριτική και το στρες καθώς θα επηρεάσουν τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναλαμβάνει το να σου φτιάξει τη διάθεση και το καταφέρνει. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος επικοινωνίας σου μαγνητίζει τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες ώστε να έχεις μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στη λήψη αποφάσεων. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς αρκετές δυσκολίες ή να αντιμετωπίσεις ανεπιθύμητες συμβουλές. Σε κάθε περίπτωση, διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε το άγχος. Ανοίξου περισσότερο απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις ανακούφιση. Εσύ που είσαι μόνη, μη χάνεις ευκαιρίες και μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για διασκέδαση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις