Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 13 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 13 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τον Άρη να περνά σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά μια περίοδος κρυφή και έντονα παρασκηνιακή, δημιουργώντας σου την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή. Απόφυγε πηγαδάκια στα εργασιακά και μη λες πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν και να σε εκθέσουν. Έκφρασε τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τις κρατάς για τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε προδιαθέτει να δώσεις προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή και σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Διατήρησε τις συναδελφικές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο, προστατευμένο από κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις. Απόφυγε ξεσπάσματα και νεύρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

Δίδυμοι: Βασική σου προτεραιότητα γίνονται τα εργασιακά και η καριέρα σου με τον Άρη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Είσαι αποφασισμένη περισσότερο από ποτέ να διεκδικήσεις την επιτυχία. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις ρωγμές στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανότατα με μεγαλύτερο ηλικιακά από εσένα πρόσωπο, φαίνεται να σου δημιουργεί σκιρτήματα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις