Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ενώ αισθάνεσαι θετική και ανοιχτή σήμερα σε νέες εμπειρίες δεν είναι ιδανική η μέρα για τη λήψη αποφάσεων. Προτίμησε να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες και απόφυγε το άγχος. Κάτι από το παρελθόν, μια σύγχυση ή και η αίσθηση ότι έχει χαθεί μια προθεσμία ή και μια ευθύνη, σου στερεί την ηρεμία. Μην λαμβάνεις μέρος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ συνεργατών. Κράτησε μια ουδέτερη στάση και μην εκτίθεσαι. Προσπάθησε να είσαι σαφής στο λόγο σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και στο πρόσωπο που διεκδικείς εσύ που είσαι μόνη.

Ταύρος: Οι αβεβαιότητες και τα εμπόδια σήμερα είναι έντονα και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Σαφώς και έχεις αρκετό άγχος στα εργασιακά που θα πρέπει να ελέγξεις, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Δώσε την προσοχή σου και στο σύντροφό σου για να μην προστεθούν στη μέρα σου και οι γκρίνιες του. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν αλλά εσένα το μυαλό σου τρέχει αλλού.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο τον παρορμητισμό σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων μιας και όλα γύρω σου φαίνονται ρευστά. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και γρήγοροι με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις ή πως κάτι δεν κάνεις καλά. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφό σου. Μην χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις