Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είσαι πιο διατεθειμένη από κάθε άλλη φορά να αφήσεις τα συναισθήματά σου να ρέουν παρά να τα υπεραναλύεις. Πάρε το χρόνο σου σε αυτόν τον κύκλο που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς και αποφάσεις που αφορούν στην αγάπη. Μπορείς μέσα από τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται προκειμένου να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τα όσα σου τάζουν νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και προστάτευσε την καρδιά σου.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι χρήσιμες και ευνοϊκές για ένα φίλο, δίκτυο, συνεργάτη ή και για μια ευχάριστη δραστηριότητα. Εφευρετικές ιδέες, όνειρα, επιθυμίες, σχέδια -όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Είναι μια εποχή για μια σπίθα ενθουσιασμού και ισχυρών κινήτρων και για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές των εργασιακών σου. Μην αδιαφορείς για τα θέλω και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των κατακτήσεών σου ανεβαίνει. Απόλαυσέ το και μη βιαστείς να δωρίσεις την καρδιά σου.

Δίδυμοι: Όταν η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και στο δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνει τα οφέλη μιας πιο φιλικής, ανοιχτής προσέγγισης στον κόσμο και στους ανθρώπους σου. Η Αφροδίτη μετακινήθηκε πρόσφατα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ωφελώντας την επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία για την επίλυση ενός επαγγελματικού σου προβλήματος. Η γκρίνια και η κυκλοθυμία από μέρους σου μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σπαταλάς το χρόνο και την ενέργειά σου σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις