Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Είσαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες των υποθέσεών σου. Οι ευθύνες και η φήμη σου είναι εμφανείς όμως το σχέδιο δράσης σου το έχεις ήδη προετοιμάσει. Ο Άρης συνεχίζει τη διαμετακόμιση του στον τομέα της οικειότητας και με τη σύνδεσή του με τον Κρόνο, είναι καιρός να χτίσεις σχέδια και στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την απαραίτητη ηρεμία και αρμονία στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε οδηγεί στις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη διέλευση του Άρη – Κρόνου που συμβάλει στη σταθεροποίηση της ζωής σου είναι πιθανό να αισθάνεσαι φιλόδοξη, δραστήρια και ικανή στο να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα στα εργασιακά και στέκεσαι σε μικρές -όμως σημαντικές- λεπτομέρειες. Εξαιρετικές ευκαιρίες να συνεργαστείς με κάποιον για ένα κοινό στόχο μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα. Η εμπιστοσύνη του ερωτικού σου συντρόφου στο πρόσωπό σου σε κάνει να νιώθεις πιο ισχυρή και πιο δυνατή από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ψυχαγωγίας και της έκφρασης, υποδηλώνοντάς σου την ανάγκη να απολαύσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η παραγωγικότητά σου σήμερα είναι εξαιρετική καθώς ο Άρης και ο Κρόνος εναρμονίζονται υπενθυμίζοντάς σου τις αξίες σου και τη βήμα βήμα προσέγγιση των στόχων σου. Ο Άρης συνεχίζει να τροφοδοτεί την ενέργειά σου για δράση στα εργασιακά και οι σημερινές μετακινήσεις σε κάνουν να βρίσκεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε δουλειά και ξεκούραση. Υποστήριξη υπάρχει απ’ την πλευρά του αγαπημένου σου στις όποιες επιδιώξεις σου αρκεί κι εσύ να του το αναγνωρίζεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις πάρει τα πάνω σου και είσαι αποφασισμένη να περάσεις επιτέλους καλά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις