Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των μακροπρόθεσμων στόχων και της φήμης σου, καθώς ενώνεται με το Δία σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου διαγράμματος. Μπορείς να επωφεληθείς στα εργασιακά από τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Στιγμές αποσυμπίεσης και χαλάρωσης σου προσφέρει ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η περίοδος που διανύεις κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος: Ακόμη και με τον ανάδρομο Ερμή, αυτή είναι μια μέρα με καλή επικοινωνία για εσένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα του πνεύματος, της ανώτερης μάθησης και της περιπέτειας, καθώς ενώνεται με τον αισιόδοξο Δία και εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σου τομέα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή επίσης για οδηγίες, καθοδήγηση, συμβουλές, διδασκαλία και ανταλλαγή ιδεών. Νέες φιλίες δημιουργούνται ή παλιές ισχυροποιούνται περισσότερο. Πρόσθεσε αλατοπίπερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και απόκτησε νέα ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι: Είσαι σε μια υπέροχη θέση για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά που αγαπάς και οι ενέργειες σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες είναι λαμπρές για αυξημένη αποδοχή, απόλαυση και ενδεχόμενως να μάθεις νέα πράγματα είτε για τον εαυτό σου ή για κάποιον που αγαπάς. Μια επιρροή Δία – Ποσειδώνα που θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο είναι ισχυρή για συναισθήματα αυτοδυναμίας, για την καριέρα ή την πορεία της ζωής σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου μια νέα γνωριμία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις