Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 20 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κοινωνικότητα, συναντήσεις και επαφές φέρνει η σημερινή μέρα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Ο τρόπος επικοινωνίας σου στα εργασιακά διευκολύνει την προώθηση των σχεδίων σου. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μην του δίνεις δικαιώματα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες καλύπτουν τα κενά της καρδιάς σου.

Ταύρος: Με τον Ήλιο να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των πόρων σου, της ασφάλειας και άνεσής σου. Αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις. Με τον Ερμή σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο βάλε φρένο στις υπερευαισθησίες σου, στις αρνητικές σκέψεις και την κριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ελκυστική σου εμφάνιση προσθέτει θαυμαστές στην ατζέντα σου.

Δίδυμοι: Με τον Ήλιο να περνά στο δικό σου ζώδιο, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου στα εργασιακά που σου υπενθυμίζει πως τα δύσκολα αρχίζουν να γίνονται παρελθόν. Τρυφερό και ερωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει επαναφέρει το χαμόγελό σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις