Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος σήμερα ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτό είναι κάτι εξαιρετικό για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Με τον Ήλιο εδώ έχεις την τάση να εστιάζεις στη σύνδεση σε μια σχέση ή στη σύνδεση με τον πιο οικείο εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή.

Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν ζητήματα σχετικά με χρέη ή υποστήριξη, είτε συναισθηματικά, πνευματικά ή υλικά. Ωστόσο ορισμένες αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο λεπτές σήμερα , καθώς μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν όσο θα ήθελες.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τις 21/12 οι σχέσεις, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν κατ’ ιδίαν επαφή εστιάζονται περισσότερο. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να ξεκαθαρίσεις τις διαφορές στις σχέσεις σου.

Με τον Ήλιο εδώ είσαι πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να φτάσεις σε συμβιβασμούς, κερδίζοντας μεγαλύτερη επιτυχία με τους άλλους. Σήμερα ωστόσο οι άνθρωποι παίρνουν τα πράγματα πιο προσωπικά. Ίσως είναι πιο εύκολο να ρίξεις την ενέργεια σου σε πρακτικές αναζητήσεις προσωρινά.

Καρκίνος: Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά την υγεία, την ευεξία, τις συνήθειες και την εργασία ή την υπηρεσία σήμερα, όπου θα παραμείνεις έως τις 21/12. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι πιο περήφανη για τις καθημερινές σου υποθέσεις.

Είναι μια εποχή του χρόνου για αυτοφροντίδα και αυτοβελτίωση. Έχεις την αναλυτική δύναμη του Ερμή και τη θέληση του Ήλιου για να κάνεις μια ωραία αλλαγή στη ρουτίνα σου και να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου. Σήμερα ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα όταν συνδέεσαι με αυτοπεποίθηση με τους άλλους.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιά σήμερα, φέρνοντας μια ορμή θετικής, στραμμένης προς το μέλλον ενέργειας στη ζωή σου. Ο Ήλιος κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και σήμερα.

Ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που κυβερνά μεταξύ άλλων, τη δημιουργική έκφραση, την ψυχαγωγία και το ρομαντισμό. Αυτή η ενέργεια είναι υποστηρικτική, βοηθητική και κυρίως χαρούμενη επιρροή. Ενώ η σημερινή μέρα είναι επίσης χαρούμενη, σε σημεία μπορεί να υπάρχει κάποια ευαισθησία στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και επικοινωνίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις