Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Λέων: Με τις σημερινές διελεύσεις είσαι σε καλή κατάσταση για να ξεπεράσεις λίγο τα όρια και να φτάσεις κάπου που ονειρεύεσαι. Μπορεί διαισθητικά να καταλήξεις στην επίλυση ενός προβλήματος ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που προηγουμένως σου διέφευγαν.

Αν έχεις προωθήσει ένα έργο υγείας ή εργασίας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις με δημιουργικούς ή ευφάνταστους τρόπους. Δείξε κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου κι αν είσαι μόνη, στον εαυτό σου που χρειάζεται φροντίδα.

Παρθένος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού σου εκτιμάς την αίσθηση άνεσης, οικειότητας και ασφάλειας περισσότερο από το συνηθισμένο. Είναι η εποχή του Σεληνιακού μήνα που θέλεις να νιώσεις ή να φτιάξεις μια δική σου φωλιά.

Με μια διέλευση του Άρη με τον Ποσειδώνα θα μπορούσες να ενισχύσεις μια σχέση. Οι κοινές στιγμές ή δραστηριότητες φαίνονται πιο σημαντικές από τα λόγια αυτήν τη στιγμή. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης ή μιας δυνατής γνωριμίας.

Ζυγός: Με τη σημερινή διέλευση του Άρη με τον Ποσειδώνα οι περιστάσεις ή οι εισερχόμενες πληροφορίες σε βοηθούν να νιώσεις πιο άνετα ή ασφαλής. Η σωματική και συναισθηματική θεραπεία δένουν καλά αυτήν τη στιγμή.

Αναλαμβάνεις δράση για να φέρεις περισσότερη αρμονία, γαλήνη, ομορφιά ή ισορροπία στο περιβάλλον σου. Τα περίπλοκα θέματα στα εργασιακά φαίνεται να κατανοούνται ευκολότερα όταν επιτρέπεις στη διαίσθησή σου να λειτουργήσει για σένα. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά κάποιες εξελίξεις που αφορούν στο παρελθόν σε κάνουν να πιστεύεις ακόμα και σε μια επανασύνδεση.

Σκορπιός: Ενώ η Σελήνη κινείται σε έναν σταθερό τομέα του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα, είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείς σκέψεις και να εκφραστείς δημιουργικά. Οι δυνάμεις αντίληψης και πειθούς σου είναι επίσης σε εξαιρετική φάση. Αναλαμβάνεις δράση για να διορθώσεις πράγματα που σε έκαναν δυστυχισμένη, να επεκτείνεις την επικοινωνία ή τις χειρονομίες προς κάποιον που θα ενισχύσουν τη σύνδεση.

Η διαίσθηση τείνει να κυριαρχεί και να ευνοεί νοητικές εργασίες, ταξίδια και μεταφορές. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της κι αν είσαι μόνη, προκύπτουν το επόμενο διάστημα εξαιρετικές νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις