Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Μια μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη η ενέργειά σου ανεβαίνει κυρίως στα θέματα καριέρας, φήμης καθώς και η προσωπική σου ανησυχία για τις επιδόσεις σου. Πρέπει να νιώσεις ισχυρή και υπεύθυνη στα όσα έχεις αναλάβει. Λάβε τη θετική ενέργεια και αξιοποίησέ τη όμως σήμερα, απόλαυσε τη μέρα κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς. Εκδηλωτική και γενναιόδωρη φαίνεται να είσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό γεφυρώνει τις όποιες αποστάσεις ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, μη διστάσεις να πεις ναι σε νέες δραστηριότητες και νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχει πραγματικά νόημα να προσπαθήσεις σήμερα να χαλαρώσεις και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει με την αυριανή έκλειψη. Δεδομένου ότι μια χαρούμενη επιρροή Δία – Ουρανού συνδέεται με την έκλειψη, βρίσκεις όλα τα ενθαρρυντικά στοιχεία για να παλέψεις για όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Όμως σήμερα κάνε ένα διάλειμμα απ’ την καθημερινότητά σου και μη γεμίζεις το μυαλό σου με έγνοιες. Χριστούγεννα είναι. Η ειλικρίνεια και η αφοσίωσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου ήρθε η ώρα να φανούν με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, η ισχυρή γοητεία και αυτοπεποίθησή σου μαγεύει τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι ευκαιρία σήμερα να γεφυρώσεις και να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που για κάποιο λόγο (πιθανά και ασήμαντο) έχετε απομακρυνθεί. Οι σημερινές ευχές και το συναίσθημα των Χριστουγέννων είναι αρκετά για να αποκαταστήσουν και να ζεστάνουν τις σχέσεις. Δείξε και έκφρασε τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνε πιο τρυφερή μαζί του και να είσαι βέβαιη πως θα περάσετε ζάχαρη. Μια προσέγγιση απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει συναισθηματικά είναι αρκετή για να καλύψει τα κενά της μοναξιάς σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις