Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί μετά από πολύ καιρό ουσιαστικά (από τις 21/6) και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να βάλεις στο ράφι. Οι πληροφορίες και τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι πιο αξιόπιστα. Ίσως να μπεις στη διαδικασία να τα επανεξετάσεις με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο σου και όχι μόνο. Προσπάθησε να κατευνάσεις το λίγο έντονο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα είναι κρίμα να διαταράξεις στις μέχρι σήμερα ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και λόγια που έρχονται να σε αποσυντονίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις απαντήσεις σε πρόσφατα συναισθηματικά διλήμματα, αν και φτάνεις σε συμπεράσματα με μη παραδοσιακούς τρόπους. Υπάρχουν μάλιστα πολύ τρόποι για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς να τα διατυπώσεις άμεσα. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις και μη δεσμεύεσαι ώσπου τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο γύρω σου. Ουδέτερα θέματα συζήτησης θα προστατέψουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από κραδασμούς. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να αφιερώσεις τη μέρα σου αποκλειστικά στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες θα ανασυγκροτήσεις σταδιακά την πίστη σου σε θέματα καριέρας, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και την ικανότητα να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Η μεταφορά του Ποσειδώνα στον τομέα των στόχων και της καριέρας σου σε διδάσκει να αφήσεις για λίγο τις προσδοκίες και να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Η λίγο προκλητική στάση συνεργατών σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτη. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην τραβάς τα άκρα για καταστάσεις και λόγια που δεν είσαι σίγουρη. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται έστω και άθελά σου προκλητική. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το νου σου να πηγαίνει μόνο στο κακό. Υπάρχουν τόσα καλά που εξελίσσονται γύρω σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις