Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, σου δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα ή για να ζήσεις μια νέα εμπειρία. Ενώ τα συναισθήματα είναι έντονα, δυνατά και σαφή, οι επιθυμίες είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν. Ο ηγέτης σου Άρης βρίσκεται στον τομέα των περιπετειών σου αυτές τις μέρες και βοηθά στην τόνωση της ενέργειάς σου. Η ανησυχία και το άγχος σου στα εργασιακά μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Απόψε δώσε στο σύντροφό σου την ευκαιρία να εκφραστεί, να σου πει τα παράπονά του ή να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα και να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους.

Ταύρος: Ο Άρης διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι αυτό χρησιμεύει στο να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες και τις κρυφές σου επιθυμίες. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στις σχέσεις με συναδέλφους και τις δραστηριότητες και δεσμεύσεις σου σε ένα γνώριμο και ασφαλή επίπεδο. Ενώ τα συναισθήματά σου παραμένουν στρωμένα, αναγνωρίσιμα και σταθερά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, υπάρχουν στιγμές που συμπεριφέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και διάθεσή σου.

Δίδυμοι: Ο Άρης που κινείται στον ηλιακό 7ο οίκο σου ζωντανεύει τις σχέσεις σου διεγείροντας πολλές φορές συγκρούσεις. Ο Άρης που έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό δείχνει κάποια ανησυχία στο πρώτο μισό της ημέρας. Το “κλειδί” σήμερα είναι να πετύχεις και να καταφέρεις να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα κάθε φορά, παρά να κάνεις μια τυχαία προσέγγιση που φαίνεται να οδηγεί μόνο σε ένα χαοτικό συναίσθημα. Ξανασκέψου τις συμμαχίες σου στα εργασιακά. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου, άκουσέ τον με προσοχή και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου, όμως σήμερα φαίνεται να μη σε ικανοποιεί.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις