Κυριακή, 25 Φεβ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αισθάνεσαι λίγο έξω από τα πράγματα σήμερα. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο επιλεκτική, όσον αφορά το πού θα εκτονώσεις την ενέργειά σου. Πρέπει να ξεκουραστείς λίγο. Να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου.

Μην πιέζεις για κάτι που δεν μπορεί ακόμα να πραγματοποιηθεί. Επωφελήσου από παλιές ιστορίες αγάπης και σχέσεις. Ανακάλυψε πώς μπορούν αυτές να επηρεάσουν το παρόν. Κάνε πιο βαθιές σκέψεις για ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Είναι παραγωγικό αυτό. Απλά να έχεις στο νου σου πως δύσκολα θα φτάσεις τώρα στην καρδιά του προβλήματος. Δεν είναι η ώρα…

Δίδυμοι: Με τους πλανήτες στον τομέα των συνεργασιών σου, αυτές τις μέρες ενθαρρύνουν την κοινωνική σου πλευρά. Βέβαια σήμερα νιώθεις προβληματισμένη για αυτό θέλεις να μείνεις μόνη και να σκεφτείς. Είσαι κουρασμένη αλλά αυτό είναι προσωρινό. Πάντως σίγουρα η ημέρα σου δίνει όλα τα σημάδια που χρειάζεσαι για να πεισθείς πως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς.

Πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα. Αύριο μπορεί να θελήσεις να τις αθετήσεις. Το να πεις σε όλα ναι είναι η εύκολη οδός και μοιάζει να θες να ακολουθήσεις αυτήν τώρα. Καλύτερα να μην δεσμευτείς για τίποτα ακόμα. Άφησε τα πάντα στον αέρα μέχρι να καταλάβεις τί ακριβώς είναι αυτό που έχεις ανάγκη.

Καρκίνος: Με τους πλανήτες να έχουν έντονη παρουσία στον ηλιακό 6ο οίκο σου αυτές τις μέρες, εστιάζεις στην εργασία και την υγεία σου. Σήμερα αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχεις και στην κοινωνική σου ζωή. Χρειάζεσαι μια ανάσα.

Νιώθεις απογοητευμένη προς το παρόν. Αβέβαιη. Και αυτό σε κάνει να θέλεις να εξετάσεις κάθε πιθανή πτυχή του προβλήματος πριν προχωρήσεις μπροστά. Δεν έχεις δώσει την απαιτούμενη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες και τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή για να το κάνεις.

Λέων: Οι σημερινές διελεύσεις σε προκαλούν να ξεκουραστείς. Να κάτσεις να σκεφτείς. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και αυτό σε ωθεί να κατεβάσεις ρυθμούς, να το πας λίγο πιο χαλαρά. Κάνε ένα διάλειμμα από τις αμέτρητες υποχρεώσεις που έχεις σημειωμένες στην ατζέντα σου.

Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να εμβαθύνεις στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο Ήλιος σχηματίζει γωνία με το Δία, και ενώ γενικά είσαι fan της τάξης και της πειθαρχίας, αυτό σε βάζει στην διαδικασία να αφεθείς πιο ελεύθερη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις