Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 03 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενθαρρύνοντάς σε στο συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η ώρα του Σεληνιακού μήνα για να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς -τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Άλλωστε σε ενθαρρύνει ευχάριστα και η σημερινή όψη Αφροδίτης – Άρη. Μια υγιή ανταγωνιστικότητα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο μόνο καλό μπορεί να σου κάνει αφού ενεργοποιεί τον εγωισμό σου για διάκριση. Η μέρα είναι ιδανική για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, να κάνετε μια όμορφη κουβεντούλα που θα ανακουφίσει και θα ευχαριστήσει και τους δυο σας. Δώσε έμφαση στις γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια δυναμική συνομιλία ή μια ανταλλαγή ιδεών σήμερα μπορεί να σου δώσει τις λύσεις και απαντήσεις που χρειάζεσαι, προκειμένου να βάλεις τους στόχους ή και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Οι συνεργασιακές δραστηριότητες σε ενθαρρύνουν να φέρεις στην επιφάνεια την καλύτερη έκδοση και πλευρά του εαυτού σου. Ίσως και να είναι η καταλληλότερη μέρα για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου. Διανύεις μια απ’ τις σημαντικότερες περιόδους και εύκολα μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό, εσύ που είσαι μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεις σήμερα την έμπνευση και τα κίνητρα για την προσωπική σου βελτίωση, την ανάπτυξη και την υπεροχή με την όψη Αφροδίτης – Άρη. Οι δημιουργικές αλλαγές που έγιναν και οι κίνδυνοι που πέρασες τείνουν να ενθαρρύνουν τώρα την αίσθηση της προσωπικής ενδυνάμωσης. Μια τολμηρή απόφαση που πήρες στα εργασιακά θα μπορούσε να σε ωθήσει προς τα εμπρός σε μια κατάσταση που ναι μεν έχει ακόμα κάποιες άγνωστες πτυχές, όμως σε προκαλεί και σε μαθαίνει πολλά. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, οπότε η βραδιά προβλέπεται καυτή και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται εξελίξεις ευχάριστες στη συναισθηματική σου ζωή που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις