Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 05 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 05 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει μια ισορροπία στη σχέση σου με τους άλλους και κυρίως σε κάνει πιο δίκαιη και αντικειμενική απέναντί τους, δίνοντάς σου ταυτόχρονα την ευκαιρία να γεφυρώσεις και σχέσεις οι οποίες έχουν κλονιστεί. Αρχίζεις δειλά δειλά να επαναφέρεις την αισιοδοξία σου στα εργασιακά και να πιστεύεις στους στόχους σου. Απόλαυσε ζεστές και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για σένα.

Ταύρος: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να επαναφέρεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Οι ιδέες και οι ενέργειές σου στα εργασιακά έστω κι αν κατά όποιο τρόπο είχαν αρχίσει να σε απογοητεύουν, αρχίζουν να αποδίδουν. Η βραδιά είναι ιδανική για όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να μαγειρεύεται κάτι σημαντικό και νόστιμο.

Δίδυμοι: Είναι ιδανική η σημερινή μέρα για να αρχίσεις να κοινωνικοποιείσαι σιγά σιγά. Πίστεψε και επένδυσε σε νέα εργασιακά ξεκινήματα και συνεργασίες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να σου επιφέρουν και που μπορούν να καταλήξουν. Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου μετά από πολύ καιρό. Εσύ που παραμένεις μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου, διέγραψε το παρελθόν και στόχευσε μπροστά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις