Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 06 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 06 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό τρίτο οίκο σου και η μέρα σου έχει αρκετές υποχρεώσεις αν και υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης. Ωστόσο μια πτυχή της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις που μπορείς όμως να διαχειριστείς.

Απόφυγε την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια και παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και μην βάζεις σε κίνδυνο το προφίλ σου. Δώσε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες.

Ταύρος: Ίσως σήμερα νιώσεις έντονα την ανάγκη να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που το κάνεις. Εύκολα θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά σου.

Ο χρόνος στα εργασιακά πιθανά να νιώσεις ότι δεν είναι αρκετός για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σου. Μην γίνεσαι άδικη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τον χρεώνεις με δικές σου ευθύνες. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Πολλές υποχρεώσεις αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες έχει η σημερινή μέρα και αν και γεμάτη την απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια.

Σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σας καλύτερα να τις αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός για αυτό καλύτερα κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

Καρκίνος: Ακολούθησε σήμερα τη λογική και όχι τη διαίσθηση για καλύτερα αποτελέσματα στις αποφάσεις και ενέργειές σου. Ίσως να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να φανείς συνεπής στα εργασιακά.

Ειλικρίνεια πρέπει να δείξεις απέναντι στον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό επίπεδο στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις