Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη συνεχίζει να επισημαίνει την ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας. Κατόπιν κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας και το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται δίνει ώθηση στα σχέδιά σου και ανεβάζει τη διάθεσή σου. Τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται ή και οι αλλαγές στα εργασιακά, ξεκαθαρίζουν το τοπίο και δίνουν κατεύθυνση στα σχέδια σου. Συγκράτησε τα συναισθήματα ανασφάλειας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών σου εμπεριέχει η μέρα.

Ταύρος: Εκμεταλλεύσου το δυναμισμό, τις έξυπνες εναλλακτικές λύσεις σου και άφησε πίσω σου διλήμματα και ανασφάλειες. Ξαφνικές ευκαιρίες στα εργασιακά ή και εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και βάλε φρένο στην τάση κτητικότητας που σε κατακλύζει κάποιες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.

Δίδυμοι: Εμπιστεύσου σήμερα το ένστικτο και τη διορατικότητά σου και δώσε τις κατάλληλες λύσεις στις υποθέσεις που σε βασανίζουν εδώ και καιρό. Κράτα το στόμα σου κλειστό στα εργασιακά και μην αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Παράμεινε υπομονετική και πιστή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε όμως μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις