Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορεί σήμερα να έχεις μια ουσιαστική συζήτηση σχετικά με ένα σοβαρό εργασιακό θέμα, καθώς και το να κλείσεις μια συμφωνία ή να προχωρήσεις σε μια νέα συνεργασία. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις ενεργά τις επιλογές σου και να λάβεις μέτρα που αφορούν στους στόχους σου. Με όλα αυτά τα δεινά που συμβαίνουν γύρω μας προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μιλήσετε, να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος θα σου ρίξει τη διάθεση για αυτό απόφυγέ το.

Ταύρος: Η θετική ενέργειά σου ανεβάζει τη διάθεση των γύρω σου και μπορείς σήμερα να εκτελέσεις καθήκοντα ψυχολόγου. Να ακούσεις και να νοιαστείς ουσιαστικά με τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά αν και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προοδευτικές είναι αποτελεσματικές, για αυτό μπορείς να τις εμπιστευτείς. Είναι κατάλληλη η μέρα για ουσιαστικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, καλύτερα να περιοριστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Εκμεταλλεύσου σήμερα τη διορατικότητά σου και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου τόσο τα πρακτικά όσο και τα συναισθηματικά. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Αν και επικρατεί μια ένταση γύρω σου εσύ μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ζήλιες και κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να εκφραστούν. Εσύ που είσαι μόνη, η ισχυρή γοητεία σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις