Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να προσθέσεις ποικιλία στη μέρα και στις δραστηριότητές σου. Νέες καταστάσεις, περιπέτειες ή και εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ελκυστικές και μεγαλώνουν τη δίψα σου για επιτυχία και αλλαγές. Απόφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη Σελήνη στον περιπετειώδη Τοξότη η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση φέρνει νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Καχυποψία και επιφυλακτικότητα σήμερα ίσως δεν σου επιτρέψουν να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και κάνε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι: Η τάση σου σήμερα είναι να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου ή να κάνεις εσφαλμένες κινήσεις μόνο για να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Πρωτίστως δώσε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και ικανότητες. Οι αμφιβολίες σου στα εργασιακά σχετίζονται πιθανότατα με την έλλειψη πεποίθησης ή σαφήνειας σχετικά με την πορεία των μελλοντικών σου σχεδίων. Η βραδιά είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις ενδιαφερόμενους.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις