Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σήμερα και μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων ανεβάζει τις φιλοδοξίες σου και διεγείρει την ανάγκη σου για αλλαγές και επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά όσο και την κοινωνική σου ζωή. Γι’ αυτό και προτάσεις, καλέσματα, νέες γνωριμίες δίνουν και παίρνουν. Καλό θα ήταν βέβαια μέρες που είναι να φανείς και συνεπής με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Θέλεις να προσθέσεις χρώμα και σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό είναι ευκαιρία να του προετοιμάσεις μια έκπληξη και να του αφιερώσεις τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, ντύσου, στολίσου και προετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα διεκδικείς τα θέλω σου και γενικότερα αλλάζεις φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει τόσο, όσο κι εσύ η ίδια. Έρχονται στιγμές που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο Ήλιου –Ουρανού διεγείρει απίστευτα την ενεργειακή σου απόδοση. Μια έντονη επιθυμία να απαλλαγείς από περιορισμούς ξυπνά την επαναστατικότητά σου που όμως θα πρέπει να τη διαχειριστείς σωστά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να γίνει και έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ιδανική αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες προτάσεις, συναντήσεις σε γεμίζουν διάθεση και όρεξη για διασκέδαση και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απόλαυσε τη μέρα σου, τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σου προσώπων και μη σπας το κεφάλι σου με προβληματισμούς και περίπλοκες σκέψεις. Να θυμάσαι πως ότι επιδιώξεις σήμερα στέφεται με επιτυχία και τα σχέδιά σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Μην προκαλείς τη ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου. Ναι μεν η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά, όμως μη φέρεσαι τόσο προκλητικά απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και η μαγεία της παραμονής των Χριστουγέννων μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις