Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα η προσοχή σου και η ενέργειά σου θα στραφεί στην οικογένεια και σε κάποια θέματα που θα προκύψουν. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και όταν μιλάς και όταν πράττεις. Είναι η μέρα που όπως όλα δείχνουν θα κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Το μενού διαθέτει και κάποιες συμφέρουσες ευκαιρίες, να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα για σήμερα προτείνουν ψυχραιμία. Ανάδρομο Ερμή έχουμε και σίγουρα πραγματάκια που θα συμβούν θα σε αποσυντονίσουν. Υπάρχει περίπτωση να σε στριμώξουν και κάποιες κουβέντες που θα γίνουν με το στενό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πλανητικές όψεις της μέρας σου στέλνουν το εξής μήνυμα: μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, τις επιτυχίες σου να μην τις θεωρείς δεδομένες, να είσαι ταπεινή και να συνεχίσεις να προσπαθείς. Το ότι τα έχεις καταφέρει σε πολλούς τομείς δεν σημαίνει πως σου επιτρέπεται να χαλαρώσεις. Ωραίο το feeling της ικανοποίησης, αλλά έχει και παγίδες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις