Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Καλά θα κάνεις σήμερα να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την αυστηρή κριτική που ασκείς στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο τις σχέσεις σου. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος: Σήμερα με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου, μιας και θα σημειωθούν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Έλεγξε επίσης τον παρορμητισμό σου και μην δημιουργείς εντάσεις. Λειτούργησε με τη λογική τόσο στα εργασιακά όσο και στα συναισθηματικά σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να μην κάνεις κάποια κίνηση, μιας και μπορεί να έχεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι: Η παρουσία του κυβερνήτη σου στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο φαίνεται να σε ρίχνει λιγάκι ψυχολογικά και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Πάρε το χρόνο σου και μην πιέζεσαι περισσότερο. Αν κάποια πράγματα στα εργασιακά δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου. Πάρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε μια καλή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην λειτουργείς επιπόλαια και μη διεκδικείς με λάθος τρόπο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις