Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου με το οικείο σου περιβάλλον. Εύκολα μπορεί να διαστρεβλωθούν οι προθέσεις ή τα λεγόμενά σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις αποφάσεις στα εργασιακά και τις όποιες διαπραγματεύσεις σου, μιας και θα μπορούσες να εξαπατηθείς. Κέρδισε χρόνο πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν λιγάκι από μόνα τους. Η υπερβολική αισιοδοξία δεν σε αφήνει να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, πρόσεξε και απόφυγε τις εξιδανικεύσεις.

Ταύρος: Καλά θα κάνεις σήμερα να είσαι προσεκτική με τις εκτιμήσεις, τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Κράτα μικρό καλάθι και μια επιφύλαξη στα όσα σου υπόσχονται και μην παρασυρθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις από τον ενθουσιασμό σου. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά ή και πληροφορίες φαίνεται να ανατρέπουν προσωρινά τα σχέδιά σου. Συγκράτησε τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες και γνωριμίες, όμως βεβαιώσου για τις πραγματικές τους προθέσεις πριν αφεθείς συναισθηματικά.

Δίδυμοι: Η ανυπομονησία σου σήμερα θα μπορούσε εύκολα να σε παρασύρει σε ενέργειες και αποφάσεις που θα μετανιώσεις αργότερα για αυτό προτίμησε να κινηθείς σε γνώριμα και ακίνδυνα μονοπάτια. Αντιμετώπισε τις εξελίξεις στα εργασιακά με ρεαλισμό και κυρίως στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς ενθουσιασμούς και εξιδανικεύσεις. Ένα κλίμα ασυνεννοησίας ίσως να δυσκολέψει λίγο τη μέρα σου. Μια συνειδητοποίηση πως όλα ίσως δεν είναι και τόσο ροζ τελικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και σκέψου πως θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα σημεία. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το μυαλό σου να σκέφτεται τόσο αρνητικά και τόσο καχύποπτα για τα πάντα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις