Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης με τον Κρόνο ευθυγραμμίζονται σήμερα δημιουργώντας κάποια επικοινωνιακά προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αυτή η πτυχή μπορεί να έρθει σαν μια ισχυρή υπενθύμιση ενός κανόνα ή ενδεχομένως μιας υποχρέωσης. Οι εξελίξεις ή οι συνθήκες στα εργασιακά, σου δημιουργούν μια δυσαρέσκεια την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Ίσως ο εγκλεισμός με τον ερωτικό σύντροφό σου να σας έχει κουράσει. Επινόησε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να προσθέσετε ενδιαφέρον στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να σε έχουν κουράσει τα ανούσια φλερτ.

Ταύρος: Κάποιες επαφές σήμερα και συζητήσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων και μην πέφτεις ψυχολογικά. Δεν είναι καιρός για νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις στα εργασιακά. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και μάθε να περιμένεις. Ανάλαφρες συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να χαμογελάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε σωστά νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να ξεγελάσεις το μυαλό σου και να το οδηγήσεις σε ευχάριστες και θετικές σκέψεις, μιας και η όψη Άρη – Κρόνου σου δημιουργεί εμμονές γύρω από τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Διατήρησε τις συναδελφικές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο και μην παρασύρεσαι σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Με λάθος τρόπο προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Με την τακτική που ακολουθείς το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται έστω και με αργούς ρυθμούς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις