Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι μοντέλα γυναικεία παπούτσια να επιλέξω αυτό το φθινόπωρο;

Τι μοντέλα γυναικεία παπούτσια να επιλέξω αυτό το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο είναι μία από τις αγαπημένες μας εποχές για ψώνια. Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και έρχεται η ώρα να ενισχύσουμε την γκαρνταρόμπα μας, να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα που έρχεται.

Για όσες γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν και την παπουτσοθήκη τους, πρόκειται για μία περίοδο με κάπως… δύσκολες αποφάσεις. Εν όψει χειμώνα, μερικά φθινοπωρινά γυναικεία παπούτσια μας έχουν ήδη ενθουσιάσει. Υπάρχουν επιλογές που μπορείτε να φοράτε μέχρι την άνοιξη, αλλά και άλλες που απευθύνονται σε συγκεκριμένα στυλ ντυσίματος. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά σύνολα, να παίξετε με το στυλ σας και να εντυπωσιάσετε στις εξόδους σας, στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας.

Ποια γυναικεία παπούτσια είναι της μόδας το φθινόπωρο;

Πολλές είναι οι γυναίκες που περιμένουν με αγωνία να έρθει το φθινόπωρο για να φορέσουν τα αγαπημένα τους μποτάκια. Τα μποτάκια είναι χωρίς αμφιβολία το κυρίαρχο υπόδημα των φθινοπωρινών ημερών, το οποίο μπορείτε να εντάξετε σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς σας. Χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς μεγάλα έξοδα, μπορείτε να δημιουργήσετε κομψά και στιλάτα σύνολα. Αρκεί ένα απλό αλλά στιβαρό μαύρο μποτάκι, ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι, ακόμα και κοντομάνικο αν δεν έχει κακοκαιρία.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη τακουνιού, εφαρμογές και χρώματα, αλλά και σε μεγάλη γκάμα τιμών. Οι περισσότερες εταιρείες που κατασκευάζουν γυναικεία παπούτσια έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν την τύχη τους και στα μποτάκια. Πλήθος επιλογών σε γυναικεία παπούτσια κάθε είδους θα βρείτε στο https://epapoutsia.gr/c/gynaikeia.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για sneakers;

Τα sneakers είναι από εκείνα τα γυναικεία παπούτσια που ελάχιστες επιλέγουν να φορέσουν το καλοκαίρι, ειδικά σε παραθαλάσσιους και ζεστούς προορισμούς. Και είναι λογικό φυσικά, αφού όσο ανάλαφρα και αν είναι, ακόμη και αν έχουν εξαιρετικό σύστημα αερισμού, δεν μπορούν να συγκριθούν με ένα σανδάλι ή ένα ζευγάρι ανοιχτές μπαλαρίνες. Το βασικό κριτήριο για την άνεση, σε αυτή την περίσταση, είναι η θερμοκρασία. Ωστόσο, με το που έρθουν τα πρώτα κρύα και πέσουν οι πρώτες βροχές, διαπιστώνουμε όλοι ότι έχει έρθει η εποχή να βγάλουμε τα αγαπημένα μας sneakers από τη ντουλάπα.

Η ποικιλία στα γυναικεία παπούτσια sneakers είναι χαώδης, αφού εντάσσονται σε αυτήν και άλλα παπούτσια τύπου πάνινων, ή υποδημάτων με χοντρή πλατφόρμα. Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε κάποια ακραία επιλογή για να δείξετε κομψή με αυτά τα παπούτσια, εκτός αν επιδιώκετε ένα πιο εξεζητημένο στυλ. Απλά παπούτσια σε μίνιμαλ σχέδια όπως είναι τα https://epapoutsia.gr/c/epapoutsia/marka:adidas μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, τόσο σε ότι αφορά το στυλ, αλλά και σε ότι αφορά την πρακτικότητά τους. Προστατεύεστε από την βροχή, οι αντιολισθητικοί πάτοι σας βοηθούν να αποφύγετε γλιστρήματα σε βρεγμένα πεζοδρόμια, ενώ η άνεση στο περπάτημα είναι αξεπέραστη. 

Δειτε τρία tips για το πώς να διαλέξετε το καλύτερο χρώμα σε γυναικείο t-shirt, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με τα γυναικεία παπούτσια σας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις