Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

TLIFE ρεπορτάζ: Το ελληνικό παντοπωλείο που κατέκτησε το Λονδίνο

TLIFE ρεπορτάζ: Το ελληνικό παντοπωλείο που κατέκτησε το Λονδίνο

Τρεις Έλληνες επιχειρηματίες διαφημίζουν την χώρα και τα προϊόντα της!

Ένα hot spot στην καρδιά του Λονδίνου με άρωμα ή ακόμα καλύτερα γεύση Ελλάδας! Τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη κατάφεραν με έναν έξυπνο τρόπο, σε μία περίοδο που η χώρα μας δέχεται σκληρή κριτική, να την διαφημίσουν! Στην οδό Store Street, δίπλα από το Βρετανικό Μουσείο, οι Νίκος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τον Ηλία Κουλακιώτη δημιούργησαν το παντοπωλείο «Τhe Life Goddess» a.k.a.η Θεά της Ζωής που λειτουργεί και ως εστιατόριο.

Με σήμα κατατεθέν την κατσίκα Αμάλθεια κάνουν γνωστή, στους επιλεκτικούς Βρετανούς, την Ελληνική κουζίνα με εκλεκτά προϊόντα από όλη την πατρίδα μας. Λάδι από τη Λακωνία, αλλαντικά από το Μεσολόγγι, μέλι από το Ζάλογγο, τυριά από το Μέτσοβο, μαρμελάδα από τη Λάρισα αλλά και τόνο Αλοννήσου. Μέχρι και κουλούρι Θεσσαλονίκης!

Το TLG προέκυψε περισσότερο από μεράκι παρά από επαγγελματική διαστροφή. Ήταν περισσότερο ένα συναίσθημα που έγινε έμπνευση και από εκεί φαγητό για να ταΐσει τους πεινασμένους, για ελληνικές γεύσεις, ανθρώπους του Λονδίνου”, εξηγεί στο TLIFE o Νίκος Νυφούδης, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών.

«Η ιδέα μας ήρθε όταν φοιτητές τότε εδώ μαζευόμασταν σε όποιο σπίτι είχε τα περισσότερα καλούδια και τις πιο ελληνικές μυρωδιές, που ήταν συνήθως το δικό μας. Η ελληνική φύση μας δίνει του κόσμου τα καλύτερα και εμείς θελήσαμε να τα ταξιδέψουμε στην πιο αληθινή πόλη του κόσμου, το Λονδίνο, εδώ που όλα μπορούν να γίνουν», συνέχισε για το πώς προέκυψε η επιχείρησή τους.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε